Estetică Facială Sector 3 Piața Muncii, Dristor, Titan, – Baba Novac

Estetica Faciala Sector 3 Piata Muncii, Dristor, Titan, - Baba Novac

Estetică Facială Sector 3 Piața Muncii, Dristor, Titan, - Baba Novac

Tratamentul cu acid hialuronic

Pentru tratarea ridurilor, în medicina estetică, în gama de injecții antirid, acidul hialuronic (HA) este substanța preferată a practicanților. Renumit ca substanța fără riscuri majore, HA are menirea da a  umple pliurile nasolabiale (în jurul aripilor nasului) ,de a volumiza pomeții și buzele.

Odată cu vârsta, pielea devine deshidratată și mai subțire. Se reînnoiește mai puțin bine și se relaxează. Astfel încep să apară riduri mici și superficiale , urmate de riduri adânci.

Pentru femeile care doresc să lupte împotriva efectelor îmbătrânirii, fără durere și fără bisturiu, acidul hialuronic este soluția perfectă.

Acidul Hialuronic umple ridurile fără efecte secundare (sau aproape fără), iar consecințele tratamentului sunt mai puține decât chirurgia estetică. Este ideal pentru umplerea ridurilor fine și profunde. 

Efectele sale sunt temporare și durează în medie între 6 și 8 luni, 12 luni în cel mai bun caz.

Apoi, pentru a vă păstra aspectul dorit și întinerit, va trebui să vă întoarceți la medic pentru noi injecții.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul Hialuronic, HA, este o moleculă resorbabilă care și este prezent în mod natural în corpul nostru. El servește pentru a menține un nivel bun de hidratare a pielii noastre prin captarea apei și menținerea acesteia în straturile adânci și acționează în unele moduri ca un burete.

Principiul unei injecții cu acid hialuronic

Tratamentul ridurilor pe bază de acid hialuronic implică injecții cu gel. Odată infiltrat în piele, gelul reține apă și se amestecă cu acidul hialuronic al dermei.

Este un produs biodegradabil care se epuizează în mod natural în organism. Va trebui să repetați operațiunea dacă doriți să arătați mai tânăr într-un mod continuu.

Avantajele

1. Partea reversibilă a tratamentului

2. Efect imediat în cazul audgmentarii buzelor sau volumizării pomeților și efect vizibil în 10-14 zile în cazul tratamentului de hidratare a tegumentului

Care sunt zonele tratate?

Acidul hialuronic este folosit în principal pentru tratarea părții  inferioare a feței cu două ținte de alegere: pliurile nazolabiale (de pe ambele părți ale nasului până la colțurile buzelor)

De asemenea, puteți utiliza acid hialuronic pentru tratamentul obrajilor, pomeților, frunții și ridurilor din colțul extern al  ochilor, ”laba găștii”

Buzele sunt din ce în ce mai des redresate cu HA.

Produsele din seringi sunt adaptabile de la caz la caz, vorbim de „injecții personalizate”. Astfel, toate tipurile de piele pot pretinde injecții HA.

 Și cel mai important, doar un medic cu experiență va putea să aleagă produsele potrivite pentru particularitățile ridurilor

Durata procedurii

O sesiune durează între 10 și 30 de minute, depinde de caz.

Chiar dacă aceste mici înțepăturisunt suportabile, pot fi neplăcute. Deci, dacă sunteți foarte sensibil, puteți cere medicului dumneavoastră să efectueze o anestezie locală.

El va aplica un unguent de lidocaină pe partea care urmează să fie tratată cu 20-30 de minute înainte de tratament

Costul variază în funcție de numărul de seringi necesare și de tipul de acid hialuronic utilizat.

Efectul acidului hialuronic este vizibil imediat. La sfârșitul sesiunii, ridurile vor fi dispărut deja, dar rezultatul final este optim la 10 zile după procedură. Acesta este timpul necesar organismului pentru a asimila pe deplin acidul.

Rezultatele sunt diferite de la o persoană la alta, în funcție de vârstă, de zona tratată, indiferent dacă sunteți sau nu fumător sau în funcție de gradul de expunere la soare.

Contraindicații la acidul hialuronic

Deși acidul hialuronic rămâne cel mai sigur produs pe piață pentru ridurile injectabile, pot apărea efecte inflamatorii. Acest risc alergic a fost raportat, dar este extrem de scăzut (a fost raportat un caz de reacție de hipersensibilitate în 2000).

Pe de altă parte, aspectul resorbabil al acidului hialuronic se dovedește a fi un avantaj deoarece incidentele, atunci când au loc, sunt în general tranzitorii. Cu toate acestea, dacă o reacție persistă mai mult de o săptămână după administrarea unei injecții, informați medicul.

Tratament cu toxină botulinică sau BOTOX

Doar un doctor specializat în chirurgie plastică, dermatologie, chirurgie a feței și gâtului și în chirurgia maxilo-facială și instruit în tehnică poate practica injecțiile.

Botox Intervenția nu prezintă riscuri majore, ci necesită cunoștințe specifice. 

Toxina botulinică este o substanță naturală produsă de o bacterie clostridium botulinum. 

Injectarea acestei toxine duce la scăderea  contracției musculare prin blocarea joncțiunii neuromusculare (acțiunea miorelaxării) și are efectul de a reduce acțiunea mușchilor localizați la nivelul frunții și sprâncenelor (mușchii pielii feței).

La doze mici, are puterea de a reduce ridurile orizontale și ridurile verticale cauzate de contracția acestor mușchi.

Astfel se obține o netezire a reliefului cutanat, obținându-se astfel un efect de întinerire prin relaxarea tensiunii musculare.

Mai întâi, trebuie să controlăm dozările: cantitatea de produs de injectat diferă de la o persoană la alta. Cu cât sunt mai mult mușchii tonici și mai groși, cu atât va fi necesară să fie o doză mai mare.

Medicul va identifica pentru fiecare pacient zonele care trebuie tratate pentru a obține cel mai bun rezultat posibil.

Efectul va fi vizibil  în 4-7 zile  și durează până la 4-7 luni.  

Tratament mezoterapie

Timp de câțiva ani, mezoterapia în scopuri estetice a fost un succes tot mai mare în intreagă lume. 

Această tehnică puțin cunoscută publicului larg poate fi practicată de medici dermatologi sau esteticieni care au beneficiat de o formare de specialitate: un practician calificat care este pe deplin conștient de efectele ingredientelor active injectate și de dozele corespunzătoare. 

Mezoterapia poate trata sau ameliora mai multe tipuri de tulburări estetice (inclusiv vergeturi, alopecia areată și căderea părului), se utilizează în principal ca tratament anti-îmbătrânire sau pentru reducerea celulitei, sau a aspectului ”coajă de portocală”. 

Procedura constă în injectarea repetată  în derm cu o seringă cu un ac mic a  mici cantități de substanță, de obicei un cocktail de vitamine și acid hialuronic.

Se recomandă 1 ședință la interval de 4 săptămâni,care se va repeta în funcție de nevoile fiecărui pacient . 

Plasmolifting

Este cunoscută încă sub denumirea de Terapia Vampir.Estetică facială Sector 3 Piața Muncii, Dristor, Titan, – Baba Novac

Dental Planet oferă serviciul de Estetică facială Sector 3 Piata Muncii, Dristor, Titan, – Baba Novac la prețuri avantajoase. Vezi tarifele practicate și detalii pe această pagina.

Solicită o consultație GRATUITĂ: 0757 100 408