Serviciile noastre

Aici redăm zâmbete. Serviciile Dental Planet

Oferim servicii complete ție și familiei tale: de la prevenție și tratamente complexe stomatologice la estetică facială.

 

Chirurgie orală

Medicii Dental Planet sunt specializați în realizarea procedurilor chirurgicale orale precum extracțiile dentare, extracțiile măselelor de minte, intervenții asupra gingiei sau osului, intervenția de sinus lift, grefe osoase etc.

Estetică dentară

Aici redăm zâmbete! Fațetele dentare și tratamentele neinvazive îți pot oferi un ”zâmbet de reclamă”: frumos, armonios și natural.

Implant dentar

În unele situații, este imposibil să salvezi un dinte, iar implantul dentar devine o opțiune. Confortul tău este prioritatea noastră, și ne asigurăm că implantul va arăta și se va simți ca un dinte natural. Pentru toată viața.

Ortodonție. Aparate dentare

Tratamentul ortodontic prin aparat dentar rezolvă probleme legate de poziția dinților, mușcătura incorectă, sau durerile articulare. Este una dintre cele mai eficiente unelte în estetica dentară, și îți poate reda frumusețea și sănătatea zâmbetului printr-un tratament non-invaziv sau minim invaziv.

Parodontologie

Tratamentele parodontale se adresează părților de susținere ale dinților, adică gingiilor, ligamentelor periodontale și osului alveolar. Îmbolnăvirea acestora este frecventă, iar în clinica noastră te ajutăm să tratezi bolile parodontale (parodontoza) și retracția gingivală.

Protetică dentară

Protetica dentară are ca scop refacerea structurilor dentare deteriorate sau distruse complet. La Dental Planet îți oferim serviciul de protetică dentară prin coroane sau punți dentare, fațete detare, proteze dentare fixe sau detașabile.

Pedodontiție. Stomatologie pentru copii

Copilului tău nu trebuie să îi fie frică de stomatolog. Prima vizită la dentist îi poate determina obiceiurile pentru ani la rând, de aceea noi îi vom face experiența una plăcută.

Terapie

Terapia stomatologică îți va trata problemele obișnuite prin obturații, desensibilizări, coafaj, reconstrucții de coroane. Obturațiile coronare, sau ”plombele” sunt cele mai frecvente iar la Dental Planet vor fi realizate fără durere.

Tratament de albire a dinților

Albirile realizate la Dental Planet redau scânteia în zâmbetul tău, sunt ușoare și neinvazive. Putem elimina ani de pete și de culoare din dinți prin tratament fie la cabinet, fie la tine acasă.

Augmentare buze

Zambetul este punctul de atracție al unei fețe și este pus în valoare de buze conturate. Medicii noștri esteticieni s-au specializat în intervenții cu acid hialuronic, ca tu să ai un zâmbet atrăgător cu buze pline.

Estetică facială

Ne pasionează frumosul! Medicii noștri specializați în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie estetică te vor ajuta să ai un ten luminos și vitalizat.

SOLICITĂ O CONSULTAȚIE GRATUITĂ

Dental Planet: Cabinetul tău Stomatologic & Estetică Facială aproape de casă. Ne găsești în sector 3, zona Muncii, Dristor, Titan, Baba Novac.